Kulturalnie

Chińska lekcja gotowania w Radissonie

Wednesday, 18.01.2012 15:56 |  Autor: fot. Katarzyna Kasprzyk | 
Fotorelacje |  Gdzie zjeść |  Smaki
W hotelowej kuchni Radissona Blu w Krakowie na Straszewskiego poznawaliśmy tajniki chińskiej kuchni. Było naprawdę gorąco!
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Kulinarne porozumienie kulturowe, Szef Kuchni Radissona Stanisław Bobkowski i kucharz z Chin
Trwa wysyłanie Twojej oceny...
Ocena: 5.0 z 5. 6 ocen.

Ćwiczenia praktyczne odbywały się pod czujnym okiem kucharza z Chin i Szefa Kuchni Stanisława Bobkowskiego. Przyrządzone potrawy testowaliśmy empirycznie, zjadając ochoczo pikantnego kurczaka czy banany i jabłka z tempury w miodzie. Zachęcamy do obejrzenia naszej fotorelacji.

Wasze opinie 

Komentarze

Jeszcze nikt nie komentował‚ tego tekstu.